Hemmelighedens pris

Om historien

Hemmelighedens pris er Thomas Makropoulos debutroman, udgivet i 2018. Den omhandler en tidligere deling danske soldater, der mødes til genforeningsfest i København flere år efter deres udsendelse i Afghanistan. Her bliver de forsøgt likvideret, og soldaterne erfarer, at angrebet er hævn for en aktion i Afghanistan – en aktion, som dengang blev fejet ind under gulvtæppet, da den var ulovlig.

Soldaterne kan ikke fortælle sandheden til politiet, og ser sig nødsaget til selv at udtænke en plan for at opspore attentatmanden, inden han slår til igen. Planen indebærer, at de udnytter deres civile og militære kompetencer, og ikke lader sig stoppe af lovgivning. 

Det hele kompliceres af politiets samtidige efterforskning, og af soldaternes interne uenighed om, hvor langt over etiske og juridiske grænser de vil gå, samt hvad der skal gøres ved gerningsmanden, hvis de finder ham. 

Sideløbende gør gerningsmanden sit bedste for at afslutte sin påbegyndte hævn. Heller ikke han lader sig stoppe af etik og lovgivning.

 

Uddrag af anmeldelser

"Thomas Makropoulos har med Hemmelighedens pris leveret en debutroman, som dels er hamrende god spænding fra start til slut, men også vækker til eftertanke ud fra en ren sikkerhedsmæssig betragtning". 
Fem ud af seks stjerner.

 "Handlingen er hurtigt i gang, og går derudaf i højt tempo, og der er fart på til det sidste, så meget at jeg havde svært ved at lægge den fra mig". "Kan bestemt anbefales, hvis man er til spænding."
Fem ud af fem stjerner.

 "Den har et spændingsniveau på et helt andet plan end mange andre spændings/krimi jeg har læst. Den er skrevet så man på ingen måde kan gætte sig til udfaldet". "Bogen er skrevet så man virkelig føler man kommer til at “lære” personerne at kende, deres tanker og hvad der driver hele gerningen dertil hvor det ender.  I mine øjne er det den bedste bog jeg længe har læst, ift. De krimidronninger jeg har læst bøger af, så har de skrevet bøger hvor de når en gerning og derefter kører de i en lige linie med at finde og fange gerningsmanden.  Kan varmt anbefale andre at læse denne bog, den er skrevet i et meget letlæseligt sprog, spændingsniveauet kører i højt tempo fra start til slut." 
Fem ud af fem stjerner.

"Den er anderledes ved at man ikke følger politiet, men almindelige mennesker der skal opklare en forbrydelse". "Efter at have læst den sidder jeg tilbage med følelsen af, at det her kunne ske i virkeligheden, og det er en skræmmende tanke". 
Fem ud af fem stjerner.

 

Bogens tilgængelighed

Hemmelighedens pris er udgivet på Skriveforlaget,  og kan købes i gængse boghandler, web-shops og kan desuden streames som e-bog fra online e-bogs udbydere.

Papirsudgave:

Arnold Busck

Gucca

Saxo

 

E-bog:

Bog & ide

Bogreolen

Plusbog

Side søgning

Følg

Følg Thomas på Facebook

 

 

Boghandlere

Hemmelighedens Pris

 

Papirsudgave:

Arnold Busck

Gucca

Saxo

 

E-bog:

Bog & ide

Bogreolen

Plusbog

 

e-bogsudgaven kan desuden streames online, på flere e-bogs portaler.